Kontakt

Te kaj zanima? Želiš z nami deliti idejo, željo ali mnenje? Te zanimajo sodelovanje, umetniško ustvarjanje in kulturni razvoj? Poveži se z nami in nam pomagaj bogatiti kulturni prostor!


Zavod Udarnik (ZU) je neodvisni center kulture, posvečen ustvarjanju in razvoju sodobne ustvarjalnosti vseh vrst. Za njegovo ustanovitev se je povezalo trinajst posameznikov iz različnih področij ustvarjanja. V svojem bistvu pomeni oživitev stare kinodvorane Udarnik v mestnem jedru Maribora, ki je v svoji bogati tradiciji navduševala številne generacije meščanov. Njena preobrazba v moderni multimedijski kulturni center bo skozi povezovanje in sodelovanje pomenila sprostitev novega ustvarjalnega potenciala in odprla nov neodvisni prostor kulturnim vsebinam in ustvarjalcem. ZU želi dolgoročno vzpostaviti vse ravni kulturne proizvodnje na enem mestu, saj želi poleg prireditvenega, produkcijskega in izobraževalnega centra postati tudi središče za kritično, a konstruktivno spremljanje kulturnih izdelkov, praks, politik in postopkov.

Podatki zavoda

Ime: Zavod Udarnik Maribor, mestni center umetnosti

Skrajšano ime: Zavod Udarnik – ZU

Sedež: Grajski trg 1, 2000 Maribor

Matična številka: 3722848000

Davčna številka: 54909236

###

Rezervacije

rezervacije@udarnik.eu

###

Vodstvo zavoda

direktor: Srđan Trifunović

srdjan.trifunovic@udarnik.eu

tajništvo: tajnistvo@udarnik.eu

###

Udarnik Cafe

https://zavodudarnik.wordpress.com/udarnik-cafe/

cafe@udarnik.eu

###

programska ekipa: 

Hana Repše . Žiga Brdnik . Rene Puhar . Žan Lebe . Toni Soprano . Srđan Trifunović . Miha(son:DA) . Rene Strgar . Damijan Šneberger .

kontakt: program@udarnik.eu

###

odnosi z javnostjo: 

pr@udarnik.eu

###

Predsednik sveta zavoda: Žan Lebe

zan.lebe@udarnik.eu